Jump to content
Sign in to follow this  
Citius Altius Fortius

Technical Questions

Recommended Posts

I'm adding my voice to "General Olympics"...can't read anything and there was a discussion that I started that I'm dying to see.

Is this really a problem at my end, because "General Olympics" is the only place I encounter this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Are the forums running slower than normal because of the traffic here? or is it just me? Because I can't get into the Athens forums at all, and when I can it takes forever!!! and I have broadband. The other forums are fine, it's just the Athens one? Is it traffic?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am having the same problem Vol.  The one I can't get into is Athens- General Topics.  I can get into the sports one just fine. All other forums are fine as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Moderator:

I seem to have my postings deleted.  I am sure that there is a technical problem for this?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Please be more specific.  What kinds of messages are you getting?  Are you using the same computer all the time?  What browser are you using?  Do you have cookies turned on?  Have you downloaded Windows XP SP2?

Share this post


Link to post
Share on other sites
GBModerator, we need more topic space for the meetings & events forum again and have you got my contest page through pm?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Does Gamesbids have a RSS feed?

If yes - where to find it?

If not are they plans to make such?

At this time we do not have RSS.  It may be included sometime in the future.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moderator, could you delete two of my topics - THE BEST BID... , cause I've posted it 3 times?

It's in 2012 Olympic Bid Applicants That Didn't Qualify

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moderator,  could you please delete one of my post in the General Olympics Discussion?- it is titled "Sports in the running to be added to the Olympics". I accidentally posted it twice,  so there is no need for two topics of the exact same discussion.

Thank you  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello.

Can anyone please tell me how can I add pictures/figures to my signature?? I've been trying to do that, not sucessfully.

and what's the size limit for these pictures??

Thanks

just add these codes...

[ img]the url to your image [/img]

Also.... Signature images may not exceed the dimensions of 240x468 pixels in aggregate

But GB Mod is pretty lenient ... It doesn't need to be exact but As long as it is not EXCESSIVE.... He is fine. I mean, I think it's hard to exactly calculate these things.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I don't know if anything can be done, but I've had the embarrasinmg problem the past two days of every post I'm making seems to go in three times. Also, whenever I've been loading up the pages on nthese days, I'm not getting any of the images or ikons showing up without refreshing my computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I don't know if anything can be done, but I've had the embarrasinmg problem the past two days of every post I'm making seems to go in three times. Also, whenever I've been loading up the pages on nthese days, I'm not getting any of the images or ikons showing up without refreshing my computer.

Sounds like a computer problem to me....... I think it needs to be checked by someone.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
when i try to access all forums except the one i created or last posted on it says some error message something about 226 but when i log on at another computer is works what must i delete or change settings on my pc or what?

Share this post


Link to post
Share on other sites

when i try to access all forums except the one i created or last posted on it says some error message something about 226 but when i log on at another computer is works what must i delete or change settings on my pc or what?

I have the same problem with an PC - the only topic which I can reach with that is the GENERAL OLYMPICS DISCUSSION - topic.

Today I had it again - and I send an e-mail with the link of the error-message to my home-PC, but if I click on the link here I got another message:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Try logging out of the Forums and then delete the "cookies" on your PC.  If that doesn't work please send me the text of the message you are getting and I'll see what I can do.  If you can PM me please do that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Try logging out of the Forums and then delete the "cookies" on your PC.  If that doesn't work please send me the text of the message you are getting and I'll see what I can do.  If you can PM me please do that.

... thanks - I will try that tomorrow...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...