Jump to content

Technical Questions


Recommended Posts

Your Modship, would you consider removing the restrictions on changing usernames to enable non-premium members to change their usernames during sweepstakes? Being able to change name is a key part of participation & the humour of sweepstakes on GB - it should be open to all.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 year later...
1 hour ago, baron-pierreIV said:

OK, ROb -- latest question.

After the new GB configuration, why can't I whether I'm on Google Chrome or on Internet-Explorer go back to past pages.  If I go back tprevious to the latest page, the only message that appears is "Loading,"  And then it doesn;t go anywhere after that.  What's up?  

It's been doing the same for me since the update. Try refreshing the browser when that happens. I've got used to doing that whenever I go to a new thread page.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, baron-pierreIV said:

OK, ROb -- latest question.

After the new GB configuration, why can't I whether I'm on Google Chrome or on Internet-Explorer go back to past pages.  If I go back tprevious to the latest page, the only message that appears is "Loading,"  And then it doesn;t go anywhere after that.  What's up?  

The software vendor has not been able to provide a solution to that. Sorry, happens to me too.

Link to comment
Share on other sites

On 02/06/2017 at 6:32 PM, baron-pierreIV said:

Actually, Rols' suggestion works.  Thanks. 

Altenatively:

TRY THIS ONE WEIRD TRICK TO GO BACK TO EARLIER PAGES IN A THREAD !

In the browser Address Bar, select everything in the url after "?page=" and type the number of the page you want to visit (which should thus appear in the Address Bar in place of the selected text), then press Enter.

Probably rather fiddly on a touchscreen, but very effective with a mouse/touchpad.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Hey @GBModerator

 

None of the forms submit on the site from my laptop in any browser. I can't post or even sign in; all that happens is it returns to the form with no fields filled in. Feels like a database issue to me but could be wrong.

Could you check if there's something going on with the site or with my account?

Thanks

Rob

Edited by Rob.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...